Elu parima viske tegi Toomas Merila hoolealune teisel katsel. Hõbeda sai horvaat Sara Kolak 57.79-ga, pronksile tuli prantslanna Prescilla Lecurieux 56.91-ga.

Varasem Eesti rekord 62.50 kuulus samuti 22-aastase Laasma nimele ning oli visatud eelmise aasta 31. augustil Kohilas.

Kuigi välishooaja alguseni on Euroopas jäänud veel kaks kuud, platseerus Laasma maailma edetabelis alles neljandale kohale. Temast rohkem on visanud kolm austraallannat: Kimberley Mickle (66.12), Kathryn Mitchell (66.10), Kelsey-Lee Roberts (63.92). Seevastu Euroopas on Laasma nüüdsest hooaja edetabelijuht.

Lisaks Laasmale oli meie U23 naiskonnast täna Leirias võistlustules veel Kätlin Piirimäe (Koigi KJK), kes kuulitõukes sai kirja tulemuse 15.76, mis andis talle 8. koha.

Meie meeskonnas astusid täna üles kettaheitja Martin Kupper (Audentese SK) ja vasaraheitja Martin Lehemets (KJS Sakala). Martin Kupper sai kettaheites kirja tulemuse 58.19, mis andis talle kahe grupi peale kokku 12. koha. Martin Lehemetsa tulemuseks vasaraheites jäi 60.83, mis andis 21. koha.

Homme on Leirias võistlustules U23 naiste arvestuses kettaheitja Kätlin Tõllasson (Tartu Ü.ASK) ning vasaraheites meie koondise noorim liige, 17-aastane Anna Maria Orel (SK Leksi 44). Meestest asuvad homme starti kuulitõukaja Kristo Galeta (KJS Sakala) ning odaviskaja Risto Mätas (KJS Sakala). Individuaalarvestuses võistleb naiste vasaraheites homme ka Kati Ojaloo (KJS Sakala).

Võistkondlikud kohad selguvad kõigi võistlejate tulemusele vastava punktisummade liitmisel.

Kõiki võistlustulemusi näeb siit