"Maicel on heas vormis. Ta lõi samal võistlusel, kus (Karl Robert) Saluri kogus 8108 punkti, lõpuks ometi üle oma rekordi tõkkesprindis (uus tippmark 14,61) ja teivashüppes (esmakordselt väljas 5.25)," sõnas Georgia USA parimaks mitmevõistluse ülikooliks kergitanud Kyprianou.

"Tema kiirus on paranemas ning tehniliselt on ta muutunud endisest veelgi kindlamaks. Maicelil on siiski palju puudujääke, mida üritame koos likvideerida. Kümnevõistluses võtab kõik aega, kuid tõsiasi, et olen temaga neli aastat koostööd teinud, teeb tema nõrkuste avastamise ja kindlate probleemide lahendamise veidi kergemaks."

"Maicel on kümnevõistluse truu teener. Mul on temaga väga hea suhe, tänu millele saame koos arutada, mis on talle parim. Ta on olnud kogu protsessis väga lojaalne ning olen selle eest temale tänulik. Maicel on tõestanud, et kuulub juba praegu maailma paremate kümnevõistlejate hulka (Uibo lõpetas eelmise hooaja maailma edetabelis 11. kohal - K. R.). Minu moto on endiselt lihtsate asjade erakordselt hästi tegemine," lisas Küproselt pärit juhendaja.

*Antud lõik jäi tänasest Eesti Päevalehe intervjuust Kyprianouga välja (lehelugu saab lugeda siit).