Meeste 60m tõkkesprindis tuleb starti aastaid Eestis elanud ja treeninud, ent Eesti kodakondsuseta jäänud Konstantin Šabanov (7,63), kes on värske Venemaa meister ja Euroopa hooaja edetabeli 5. mees. Talle pakuvad konkurentsi Ukraina meister Sergei Demidjuk (7,53) ja Andres Raja (7,83), kes läheb püüdma Eesti rekordit.

400m jooksus üritab Pariisi EM normi 47,79 täita Rasmus Mägi (48,41). Eesti rekordi plaanidega läheb 1500 meetri starti Tiidrek Nurme, kellel aitavad tempot hoida tugevad Keenia jooksjad James Kangogo Kelwon ja Philip Yego Kipkurgat. Stardis on ka Roman Fosti, kes Eesti meistrivõistlustel samal distantsil Nurmele tugevat vastupanu osutas.

Kaugushüppes võistlevad esikoha nimel Euroopa U23 meister Janis Leitis Lätist, Jaanus Uudmäe ning Andres Raja. Jaanus Uudmäe stardib ka kolmikhüppes, kus peamiseks konkurendiks on Yochai Halevi Iisraelist. Kõrgushüppes ründab EM-i normi 2.24 Karl Lumi (2.21), esikoha eest heitleb veel ka eelmise BIGBANK Kuldliiga etapi võitnud Normunds Pupols (2.28) Lätist. Teivashüppes näitab oma valmisolekut Pariisi EM-iks Mikk Pahapilli.

Kõrgetasemeline on ka naiste kaugushüpe, kus hooaja esimesed hüpped teeb Ksenija Balta, kellelt õnnestunud võistluse puhul võib oodata ka Eesti rekordi parandust. Headeks tulemusteks on lisaks Baltale valmis ka venelannad Tatyana Vojkina (6.75, Venemaa MV 5. koht) ja Irina Gumenjuk(6.18) ning lätlannad Lauma Griva (6.60) ja Aiga Grabuste (6.51).

Kõrgushüppes saab taaskord näha Eesti rekordinaise Anna Iljuštšenko ja BIGBANK Kuldliiga I etapil üllatanud Grete Udrase duelli. Kolmikhüppes püüab 14 meetri joont Veera Baranova, kelle suurimaks konkurendiks on Irina Gumenjuk (14.07) Venemaalt. Teivashüppes üritab Eesti rekordinumbreid nihutada Lembi Vaher (4.10).

1500m jooksus lähevad Pariis EM normi püüdma Liina Tšernov (4.18,65) ja Jekaterina Patjuk (4.29,11), kellel aitab tempot teha Marina Arzamasava Valgevenest.

BIGBANK Kuldliiga on Baltikumi mainekaim kergejõustiku võistlussari, mille nimisponsoriks on Eesti kapitalil põhinev krediidiasutus BIGBANK AS. 2008. aastal sõlmis BIGBANK mittetulundusühinguga Spordiürituste Korraldamise Klubi lepingu, mille kohaselt toetab pank järgmise nelja aasta jooksul BIGBANK Kuldliiga korraldamist kokku kolme miljoni krooniga.

Talvistele etappidele on sissepääs tasuta.