End suureks magusasõbraks nimetav Mägi on ajakirjandusele tunnistanud, et pistis enne ajaloolist, Eestile esimese suurvõistluste staadionijooksu medali toonud finaali põske paar Kalevi Pilvekest. Mägi avaldas maiustusi vastu võttes lootust, et kommidest saadav energia aitab tal ka edaspidi treeningutel sportlikke tulemusi parandada. Ka olümpiavõitja Gerd Kanter tunnistas, et on juba lapsepõlvest saati olnud Kalevi maiustuste suur austaja.

Kalevi juhataja Kaido Kaare kinkis teisipäeval mõlemale spordisangarile koti, milles on sees Kalevi kommide paremik, sealhulgas Pilvekesed. Nii Mägi kui Kanter on omal ajal võistelnud noorte võistlussarjas “TV 10 Olümpiastarti”, mille peasponsoriks on Kalev. Gerd Kanter on viimastel aastatel ka võistlussarja patroon. Kaido Kaare soovis Kanterile ja Mägile jõudu ning avaldas lootust, et nende tubli eeskuju on innustuseks kõigile tänastele “TV 10 Olümpiastarti“ võistlejatele.

Mõlemad spordisangarid tegid sissekande Kalevi külaliste raamatusse ja jagasid Kalevi töötajatele ning nende lastele autogramme.