52-st volikogul osalenud EKJL liikmesklubist andsid Teigamäele oma poolthääle 40 klubi esindajad. Teigamägi oli ühtlasi ka ainus kergejõustikuklubide poolt üles seatud presidendikandidaat.

2004. aasta novembrist EKJL-i juhtinud Sven Mikser soovis lahkuda presidendi ametikohalt seoses töökoormusega Riigikogus ja muutustega pereelus.

Veel kinnitas Eesti Kergejõustikuliidu volikogu ametisse uue juhatuse, kuhu kuuluvad lisaks presidendile Jaak Vettik, Mehis Viru, Raivo Kornet, Mati Lilliallik, Rein Sokk, Meelis Jukk, Gert Lee ja Sven Mikser.

Erich Teigamägi tegi ettepaneku määrata alaliidu peasekretäriks Stamina Spordiklubi juhatuse esimees Urmo Raiend.

“Olen valmis selleks, et kergejõustik ja selle edukus on mulle tänasest alates prioriteediks number üks,” sõnas Teigamägi. “Minu esmaseks ülesandeks on vaadata üle kergejõustikuliidu rahaline seis, samuti tuleb liidule luua korralik tulevikku suunatud arengukava.”

“Annan uuele presidendile üle ühe Eesti tugevaima spordialaliidu, kus on väga edukad tipud ja korralik järelkasv noorsportlaste näol. Oleme leidnud häid sponsoreid ja pingutanud selle nimel, et meie sportlased saaksid võimalikult hästi valmistuda suvisteks Euroopa meistrivõistlusteks Göteborgis. Usun, et uus president jätkab seda tööd,” sõnas lahkuv president Mikser.

Lisaks kinnitas kergejõustikuliidu volikogu 2005. majandusaasta aruande ja 2006. aasta eelarve. 2006. aastaks on Eesti Kergejõustikuliit sõlminud enam kui kolme miljoni krooni väärtuses sponsorlepinguid. Alaliidu suursponsorid on Saku Õlletehas ja Elion, suuremad toetajad on Eesti Päevaleht, AS Kuusakoski ja AS EMT.