"Asjad ei ole halvad. Sport on sport. Parem, kui sellised asjad juhtuvad enne tiitlivõistluseid. Olen rahulik ning usun, et ülemäära muretseda pole vaja. Gerd on tippklassi kettaheitja. Eks olukord on spordihuvilise jaoks huvitavaks läinud ja sportlase enda jaoks pingelisemaks," rääkis Normak Delfile.

"See on sport. Sporti teevad inimesed. Alati ei lähe nii, nagu soovid. Gerd on väga kogenud sportlane. Mina usaldan teda, kui ta ütleb, et liigutakse õiges suunas."

Kergejõustikuliit on Kanteriga Normaku sõnul pidevas kontaktis. "Meil on Gerdiga hea kontakt, eriti pärast Eesti meistrivõistluseid ja Stockholmi etappi. Liidul midagi suurt talle pakkuda praegu ei ole. Treeneri ja sportlase omavaheline ülesanne on mõistatus lahendada."

Kuigi Normak usub, et Kanter saab tiitlivõistluseks ketta lendama, tunnistab ta, et medalisoosikuid on sel aastal palju. "Konkurents sellel alal on tihe. Erinevatel võistlustel võidavad erinevad kettaheitjad. Kui viis põhimeest on finaalis, on medalivõitjaid väga raske ennustada."