Grit Šadeiko tegi kaasa 60 meetri jooksus, 60 meetri tõkkejooksus ning naiste kaugushüppes. Kõigil kolmel alal suutis mitmevõistleja ka kuldmedali võita. "Ma olen väga rõõmus. Eks medalite nimel ongi ju tööd tehtud," kommenteeris Delfile värske kolmekordne Eesti meister. "Kaugushüppes ei olnud peale kvalifikatsiooni kindel, et lõppvõistlusele üldse tulen, sest jalad olid väga väsinud. Aga hea, et võistlus huvitav oli", iseloomustas Šadeiko kaugushüppe nappi võitu. Lähemalt võistlustest.

Kahel ala kuldmedaleid noppisid Rasmus Mägi (200 meetri ning 400 meetri jooksus), Jaanus Uudmäe (kaugushüpe, kolmikhüpe), Liina Tšernov (1500 meetri ning 800 meetri jooksus), Dane Must (400 meetri ning 200 meetri jooksus) ning Tiidrek Nurme (1500 meetri ning 3000 meetri jooksus).

Rasmus Mägi: "Enamvähem võib jooksudega rahule jääda. Aegu peab parandama. Eriti 400 meetris. Aga arvestades, et need olid esimesed jooksud sel aastal, võib tulemustega rahule jääda."

"Tegelikult on hea meel, et 1500 meetri jooksu aeg parem oli, kui 800 meetri. Eks ma üritan ikka sinna pikemate distantside poole püüelda. 800 meetri jooksust võtsin osa, sest muidu oleks selle jooksu aeg liiga nõrk olnud", iseloomustas Liina Tšernov ligi üheksa sekundiga võitnud 800 meetri jooksu.

"Läksin julgelt välja kohe alguses. Mõtlesin, et teen 30-sekundiliseid ringe. Kuid kolm ringi enne lõppu läks raskeks. Ega ma suurte ootustega võistlustele ei tulnudki. Roman Fosti hea jooks ei üllatunud mind üldse. Kokkuvõttes oli väga hea jooks", lausus Tiidrek Nurme pärast nappi, üheksa sajandiksekundilist võitu 1500 meetri jooksus.

60 meetri jooksus pronksmedalile ning sama distantsi tõkkejooksus hõbemedalile tulnud mitmevõistleja Mikk-Mihkel Arro jäi võistlustega rahule: "Natuke lootsin sprindis ikka alla 7 sekundi joosta. Tõketes oleks pidanud kindlasti võitma. Mikk Pahapill pani pärast neljandat tõket eest ära, sest ma ise panin tõkkesse sisse. Lõpus ei suutnudki enam midagi teha. Aegadega jäin üldiselt rahule, paremad, kui seitsmevõistlustel."