Kanteri tänane seeria Kohilas: 66.02, 62.72, X, X, X, 62.59. "Esimese katsega tuli norm ilusti ära, kuid ega tehniline pool mulle rõõmu pakkunud, seegi heide oli paras kõverik," kommenteeris maailma edetabelis 28. realt kümnendaks tõusnud Kanter, kes võttis endalt pinged maha. "Kuna nüüd ühtegi lisavõistlust teha ei tule, ei pea ma üldist MMiks valmistumise plaani õnneks muutma."

Londoni Teemantliiga etapi korraldajad ei leidnud sulle stardinimekirjas kohta. Kui palju tundsid täna tõestamise vajadust? "Tõestamise koht võiks olla pigem MMil. Kui seal teha hea tulemus, saadaks see signaali: mis mehed te võistlusele valisite? Eks neil olid omad argumendid, miks nad nii tegid. Selge, et minu jaoks oli see uudis veidi kurb. Aga täna siin mingi tõestamise koht ei olnud," kinnitas Kanter.

Kose - Kohila kettatuuri võitis täna kaks korda võistelnud Artjom Nikitin. Kell 12 alanud Kose võistlusel viis ta isikliku margi 47.68-ni, kell 15 lahti läinud Kohila etapil oli tulemus 47.67. Kosel sai teise koha Märt Israel, kes heitis 61.15. Kätlin Tõllason heitis Kohilas 50.59.

Kosel Kanter ei võistelnud, kuna seal puhus ebasoodne tuul ning kahe võistluse tegemist tal plaanis ei olnud. Olümpiavõitja tunnistab, et Kohilas olid tingimused soodsad ja tuul andis tulemustele meetri-kaks juurde. "Takkajärgi oli minu jaoks võibolla isegi hea, et nii läks. Võibolla oleksin Londonis heitnud 64.50, saanud teise-kolmanda koha, aga pääset MMile poleks endiselt," mõtiskles Kanter, kes alustab homme treeninglaagrit Käärikul. Võimalik, et enne MMi võistleb ta Poolas, kindlasti kavatseb aga kaasa lüüa 8. augustil Eesti meistrivõistlustel.