Võistluse kaksikvõit kuulus sakslastele. Viimase alani 6200 punkti ja Euroopa hooaja tippmargi suunas liikunud Kai Kazmirek loovutas 1000 meetri jooksuga isikliku rekordi graafikuga palju punkte ja kogus lõpuks 6049 punkti.

Teise koha sai isiklikku tippmarki enam kui 150 punktiga parandanud Matthias Brugger, kelle lõppsumma oli 5975 punkti. Noor sakslane tagas omale ka sisuliselt koha Praha EM-il, kuhu Kazmirek oli kvalifitseerunud juba varem.

Pahapill liikus kogu võistluse vältel 5800 punkti graafikus, kogudes lõpuks 5779 silma. Tõenäoliselt viib see tulemus eestlase EM-ile.

Kaarel Jõeväli sai kokkuvõttes neljanda ja Eesti meistrivõistluste arvestuses teise koha. Tiitlikaitsja, kellele läksid kalliks maksma tagasihoidlikud tulemused esimesel päeval, kogus 5718 punkti, mis EM-ile kohta ilmselt ei taga.

Suurima üllatuse valmistas aga 20-aastane Kristjan Rosenberg, kes viis isikliku rekordi 5616 punktini, kerkides Eesti kõigi aegade edetabelis 20. kohale. Rosenberg sai Pahapilli ja Jõevälja järel Eesti meistrivõistlustel kolmanda koha, kuid võitis tiitli U23 vanuseklassis. Noorsooklassis teenis hõbeda samuti suurepärase isikliku rekordi püstitanud Taavi Tšernjavski (5477 p).

Äramärkimist väärib ka 25-aastane Ramo Kask, kes suutis esmakordselt täiskasvanu eas panna kokku korraliku seitsmevõistluse. Uuteks rekordnumbriteks on 5493 punkti.

Pikalt U18 vanuseklassi maailmarekordi suunas (täiskasvanute vahenditega) liikunud Hans Christian Hausenberg 1000 meetrit jooksma ei tulnud, kuna oli tõkkejooksus vigastanud selga ja hüppas teivast läbi tugeva valu.

Naiste viievõistluse võitis isikliku rekordi 4368 punktiga poolatar Agnieszka Borowska. Eesti meistriks krooniti üldarvestuses kuuenda koha saanud Kristella Jurkatamm (3848 p), kes edestas Terje Kaunisaart 84 punktiga. Noorsoo klassis, kus osales vaid kaks naist, teenis kuldmedali 3313 punkti kogunud Gerli Israel.