Eestis toimuvad kergejõustikuvõistlused ja spordipäevad kõigis maakondades. Kokku on klubid, koolid ja lasteaiad registreerinud 37 erinevat üritust ja 6178 osalejat.

Võisteldakse nii mitmevõistluses kui üksikaladel ja selgitatakse tublimaid võistkondi „Laste kergejõustikus“. Toimuvad kolme maakonna lasteaedade spordipäevad, neist suurima osavõtuarvuga täna Tartus, kus osales 1000 koolieelikut; Jõhvi Vene Põhikooli Kooliolümpia; Kadrioru Saksa Gümnaasiumi, Kehtna Põhikooli, August Kitzbergi nim Gümnaasiumi, Rakvere ja Võrus spordikoolide, Haapsalu Linna Algkooli ja 22 õpilasega Suure-Jaani Gümnaasiumi Kildu õppekoha kergejõustikuvõistlused ning palju muud huvitavat.

Teadmisi jagab Eesti Antidopingu puhta spordi saadik, kes räägib keelatud ainete nimekirjast ja nende tarvitamisega seotud ohtudest, selgitatab, kuidas toimub dopingukontroll ning tutvustatab e-õppekeskkonda „Spordin puhtalt“.

Kergejõustikunädala eesmärgiks on pöörata tähelepanu sellele, et üheskoos sportimine pakub palju rõõmu, õhutada lapsi ning noori kergejõustiku ja spordiga tegelema.

Kergejõustikunädala ürituste kava ja kaart.

IAAFi ülemaailmse kergejõustikunädala toimumist Eestis toetavad UAB Nestle Baltics ja Eesti Kultuurkapital.