"Sportlased ja treenerid on kõik täiskasvanud inimesed ja võimelised ise oma otsuseid tegema. Minul on väga raske öelda, oli see õige või vale otsus. Pigem on tulevik see, mis sellele vastuse annab," rääkis Teigamägi Delfile.

"Gerd on spordis väga palju saavutanud. Treener on teda sellel teel palju aidanud ja kindlasti saab senist tööd nimetada ainult edukaks. Selge see, et on olnud ajutisi tagasilööke, aga millisel sportlasel neid poleks. Tähtis on see, et olulistelt tiitlivõistlustelt on tulnud medalid. See näitab, et koostöö treenerite ja teiste tiimi liikmetega on olnud edukas. Ükskõik, milline tema edasine spordikarjäär olema saab, on see tema ja ta kaaslaste otsus. Ma ei arva, et see oli ainult Gerdi otsus. Pigem oli see nende ühine valik."

Teigamägi väljendas heameelt, et Vesteinn Hafsteinsson Eesti kergejõustikust lõplikult ei taandu. "Eesti kergejõustik on sellest koostööst väga palju võitnud. See, et Märt Israeli ja Vesteinni koostöö jätkub, tähendab seda, et meie heitjate alarühma treeneritel ja sportlastel on edaspidigi võimalik maailmaklassi treeneri kogemusi oma kasuks ära kasutada. Hea, et ta jääb meile ikka käima ja meid nõustama," lisas Teigamägi.