Nike maaletooja AS Jalajälg juhatuse liikme Rainer Topsi sõnul on uus esinduspood eriline nii mastaapsuse, tootevaliku kui ka kujunduse poolest. „Tegu on täisversioonis Nike esinduskauplusega, mis tähendab, et pakume uues poes spordikaupu nii meestele kui ka naistele nii jooksu, vaba-aja kui ka treeningu kategooriates. Samuti on ligi 300 ruutmeetrine kauplus Eestis seni kõige suurem Nike esinduskauplus, kus saab olema kõige suurem ja huvitavam valik Nike tooteid Eestis,“ sõnas Tops.

Uuenenud ISC kaupluses jagab soovijatele autogramme suusatamise olümpiavõitja Andrus Veerpalu. Kõik autogrammi soovijad peaksid Ülemiste keskuse ISC kauplusesse jõudma ajavahemikul 14-16.

Veerpalu on aastaid olnud nõu ja jõuga abiks ISC tootearendajatele ning koos ISC-ga on välja töötatud ka Andrus Veerpalu toodete erikollektsioon, mis jõudis müügile aasta alguses.

„Detailirohke ja omanäoline Andrus Veerpalu treeningriiete kollektsioon on ostjate poolt väga hästi vastu võetud ning saabuvaks hooajaks peame kauplustesse uue koguse juurde tootma. Veerpalu, kui oma ala asjatundja, nõu kasutamine on olnud suureks abiks nii tootearendusel kui ka mudelite visuaalse identiteedi kujundamisel,“ selgitas AS Ilves-Extra ärijuht Arvo Kivikas.