Iljuštšenko ei pidanud kõrgushüppe alavõidu nimel palju pingutama, sest lähima konkurent Grete Udras jäi pidama 1.79 peale. Iljuštšenko püüdis ületada ka kõrgust 1.95, mis tähendanuks uut sisrekordit, kuid seekord eestlanna kolme katsega uut rekordid ei püstitanud.

1.92 kirja saanud Iljuštsenko sõnas intervjuus Delfile ja Eesti Päevalehele, et tema peaeesmärgiks on MM, kuid on väga rahul ka praeguse vormiga. "Tänane hüpe ei tulnud tühja koha pealt, trenni on tehtud väga palju," sõnas Iljuštšenko vahetult pärast võistlust. Ta lisas, et ehkki konkurents jäi tema jaoks natuke lahjaks, andis see talle võimaluse keskenduda rohkem ainult enda hüpetele ja tehnikale.

Meeste 400 meetri võitjaks tuli ajaga 48,44 Marek Niit, kes jõudis Arkansase ülikoolist Eestisse alles teisipäeval. Niit tõdes, et ajavahega kohanemine on muutunud tema jaoks püsivaks probleemiks. "Võtsin meistrivõistlusi treeninguna, kuid oleksin oodanud sekundi võrra kiiremat aega," ütles Niit pärast võistlust.

Tänavusel hooajal 46,10 jooksnud Niit läheb pärast Eesti meistrivõistlusi Ühendriikidesse tagasi, kuid sarnaselt Iljuštšenkoga lubas Niit, et temagi keskendud Potosi sise-MMile. "Vorm on parem, kui tänane jooks näitas," ütles Niit.

Omaette kurioosum juhtus naiste kolmikhüppes, kus osales vaid kolm neidu. Kuna Reesika Adojaan vigastas end võistluse käigus ja tulemust kirja ei saanud, siis pronksmedal jäigi välja andmata. Alavõidu võttis Kristel Metsla puudumisel Liane Pintsaar 12.85-ga.

Ksenija Balta täna ei võistelnud kerge vigastuse tõttu. Kuna meistrivõistlused olid viimaseks kohas, kus sise-MMi norm täita, siis tema Poolas toimuvale sise-MMile ei sõida.

Kõiki tulemusi saab näha siin.