Meistrivõistluste hõbe läks Sergei Tšerepannikovile (1:08:21), keda edestas Keenia esindaja Ibrahim Mukunga Wachura (1:07:14). Eesti meistrivõistluste pronksi jooksis välja Ilja Nikolajev ajaga 1:08:27.

Naistest tuli Eesti meistriks Lily Luik ajaga 1:19:49. Meistrivõistluste hõbe läks Evelin Taltsile (1:20:33), kolmanda koha saavutas Kaisa Kukk (1:21:17).

Tänavuse Eesti poolmaratoni meistri Roman Fosti sõnul rõõmustas teda tänavune rada, mis oli võrreldes eelmise jooksuga huvitavam, ent ka mõnevõrra raskem. «Minu plaan oli joosta pisut kiiremini, aga kuna nägin, et konkurent ei olnud täna eriti heas vormis, otsustasin siiski joosta omas tempos. Seetõttu rekordit küll ei sündinud, aga jäin jooksuga rahule – sain nautida ilusat Narvat,» sõnas Fosti.

Ka Lily Luik kiitis head rada. „Rada on küllaltki kiire, seda on hea joosta. Väga tore on seegi, et rada võimaldab ka konkurentsi näha, pöördepunktis vastutulijad ergutavad ja see tekitab hea tunde. Oleksin muidugi tahtnud natukene kiiremat aega, aga jäin muidugi esikohaga rahule,“ rääkis Luik, kelle sõnul on jooks väga hästi korraldatud.

Narva Energiajooksust võttis tänavu osa kokku 3369 jooksjat. Lisaks meistrivõistlustele oli võimalik harrastajatel osaleda nii 21 kui 7 kilomeetri jooksu- ja kõnnidistantsidel. 7 km jooksudistantsil oli meeste arvestuses kiireim Vjatšeslav Košelev ajaga 00:21:19, naistearvestuses finišeeris esimesena Karmen Alnek (00:26:39).