Götzises jooksis Uibo 100 meetrit 11,04 sekundiga, hüppas kaugust 7.57, tõukas kuuli 14.78, ületas kõrgushüppes 2.12 ning läbis avapäeva lõpetuseks staadioniringi ajaga 50,32. Teisel päeval läbis ta 110 meetri tõkkedistantsi 14,66ga, heitis ketast 46.58, hüppas teivast 5.30, viskas oda 61.75 ja pani võistlusele punkti 1500 meetri jooksus ajaga 4.27,54. Kui kaugushüpet soosis tagantuul, siis mõlemad sprindid jooksis ta vastutuulega.

„Üldkokkuvõttes oli päris stabiilne mitmevõistlus. Ühtegi väga nõrka tulemust ei ole, mida oleks jube lihtne üle teha. Aga ei ole ka midagi väga-väga tugevat, millest ei näe end üldse jagu saamas. Loodan, et panen ühtlase kümpi kokku, üksikaladele eraldi ei mõtle,” rääkis Uibo pikemad videointervjuus.

Delfi ja Eesti Päevaleht uuris teisipäeval Euroopa edetabelijuhina EM-il startivalt mehelt muuhulgas veel, kas kannavigastus andis pärast viimast võistlust tunda, miks jäi hiljuti Eesti meistrivõistlustel trumpalal kõrgushüppes tulemuseks tema kohta tagasihoidlik 2.05 ning kuidas kavatseb medalit jahtima minev Uibo hakkama saada võistluse ajaks lubatava karmi kuumusega. Nimelt lubatakse teisipäevaks 34 ja kolmapäevaks koguni 38 kraadi. Seda arvestades on igati õige aeg on meenutada, et just kuumuse käes pehmeks muutunud teibad läksid olümpiavõitjale Erki Noolele 1999. aasta MM-il maksma medali. Kas ja mida saab sportlane teha, et sellist fiaskot vältida?

Vastuseid neile küsimustele vaata videost!

Uibo rivaalide kohta saad lugeda SIIT.