Aasta parima naissportlase treeneri tiitli sai Andrei Nazarov ja aasta parima meessportlase treeneri oma Vesteinn Hafsteinsson.

Noorsooklassis osutus aasta naiseks Kaire Leibak ning meheks Marek Niit, noorsooklassi naiste treeneriteks Mehis ja Kersti Viru, meeste treeneriks Valter Espe.

Aasta naisjuunioriks valiti Liane Pintsaar ja aasta meesjuunioriks Priidu Niit, parimateks treeneriteks Mehis ja Kersti Viru.

Aasta A-klassi neiuks sai Liina Laasma, aasta A-klassi noormeheks Taavi Sarapuu. Aasta neidude treeneri aunimetuse pälvis Jaan Tamm ning noormeeste treenerite arvestuses omistati tunnustus Tõnu Kaukisele.

Parim võistkond oli mitmevõistluse Euroopa karikavõistluste naiskond.

Klubidevahelises konkurentsis osutus aasta edukaimaks klubiks A- ja B-vanuserühmade arvestuses KJK Rakvere Vike. Aasta juunioride vanuserühma klubiks, noorsoo vanuserühma klubiks, täiskasvanute klubiks ja aasta klubiks koondarvestuses sai Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi.

Parimad veteransportlased olid Eha Rünne ja Jürgen Lamp. Aasta parimaks kohtunikuks tunnistati Margus Randaru ja noorkohtunikuks Maarja Kalev.