Etapi pingerida koostati kõiki sooritusi võrdselt arvestades. Päeva võimsaimaks osutus Aivar Jürgenson, kes oli võrdselt hea kõikidel aladel. Talle järgnes tänavuse Saaremaa velotuuri võitja Gert Jõeäär ning Jarmo Nikolai. Trekisprinter Daniel Novikovile sai saatuslikuks jala väljatõmbamine pedaalist mõlemas 200 m sõidus, mis kokkuvõttes ei lubanud tal kõrgete kohtade jagamisel kaasa rääkida.

Kui meeste pingerida suuri üllatusi ei pakkunud, siis naiste arvestuses üllatati taas. Seekord tegid ilma noored Kalevi Jalgrattakooli kasvandikud. Naiste üldvõidu pälvis 15-aaastane Kristin Rõzko, kellele järgnes 16-aastane Anette Raie. Kolmas koht kuulus Kristi Klausile.

Tulemused olid maailmaklassist. Päeva parima 1 km aja välja sõitnud Gert Jõeäär tuli oma tulemusega Wattbike'i rahvusvahelises edetabelis (kättesaadav veebilehel www.wattbikeranking.com) 7. kohale. Naiste arvestuses tõusis edetabeli teisele kohale Kristi Klaus.

Kui seekordne mõõduvõtt sobis pigem hea spurdivõimega sportlastele, siis järgmine etapp, mis toimub 18. detsembril, sobib headele mägironijatele, kuna pingerida koostatakse 10 km sõidus keskmise võimsuse ja kaalu suhte alusel (W/kg).