Calmejane järel sai teise koha kolumbialane Darwin Atapuma (BMC, +15 sekundit), kes tõusis ühtlasi uueks üldliidriks. Taaramäe kaotas võidumehele 21 minutit ja 40 sekundit.

Atapumale järgnevad kokkuvõttes Alejandro Valverde (Movistar) 29 ja Christopher Froome (Sky) 33 sekundi suuruse kaotusega. Taaramäe on üldarvestuses 187. (+36.50).

"Väga ebameeldiv Vuelta algus," kirjutas Taaramäe tänase etapi järel oma Facebooki lehel. "Tiimi eraldis oli küll kõik ok ja lausa nautisin sõitu, aga see oli ka ainuke OK päev. Alates Riost on kõhus keeranud ja imelik olnud. Nüüd viimased päevad pole ei vedelik ega toit sees enam seisnud ja isu ka pole. Midagi lihtsalt ei lähe alla. Jõud kadus ka eile ära ja nüüd üritangi venitada edasi ja vaevlen selle nimel, et etappidel kuidagi finišisse saaks, lootes, et asi paraneb ja jõud tagasi tuleb."

"Kui aga nii edasi pean vinduma, siis pikka pidu kindlasti enam pole. Moraali on sellistel päevadel üliraske üleval hoida, sest isegi kui sõidetakse rahulikult, siis on ikka raske. Oleks mingi varumehe süsteem olemas, et väsid ära, jääd haigeks vms, siis saad pingil istuda," lisas Taaramäe.