Pikka aega peagrupist jooksus olnud Voeckleriga pidasid ees lõpuni vastu veel kolm meest - Remi Pauriol (FDJ), Thomas de Gendt (Vacansoleil) ja Remy di Gregorio (Astana). Peagrupi eesotsas teenis etapil viienda koha Heinrich Haussler (Garmin - Cervelo).

112-liikmelises peagrupis lõpetas etapi ka Rein Taaramäe (Cofidis), saades kirja 45. koha.

Kokkuvõttes tõusis taas liidriks avaetapi võitja de Gendt, kes edestab 10 sekundiga Voeckleri. Taaramäe kaotab liidrile 37 sekundit ja on 58. kohal. Velotuuril vältab pühapäevani.

Taaramäe enda kommentaarid tänase etapi kohta tema blogist:

"Tundsin end alguses hästi ja tõusul raskusi polnud. Etapp kujunes profiililt raskemaks kui teised senised etapid - enamus ajast oli kas laskumine või tõus ja viimasel kahel tõusul tehti head tempot, et jooksikuid kätte saada, aga tulutult. Kuid tempo siiski nii kõva oli, et meid jäi ette vast saja mehe kanti 176-st.... Ega viimased kaks tõusu polnud ka mulle lihtsad, kõige raskem on see, et tempo on kõva, aga samal ajal peab oma positsiooni eest rabelema, sest paljud on suutelised 400w juures veel pundi peas püsima. Aga kui juba 420-500w rauas on, siis muutub asi raskemaks ja ainult kõvemad püsivad ees. Nii siis hoidsin ette, et lõpus mitte kuskil, mitte kuidagi, ajalist kaotust ei tuleks. Jalg oli okei ja niiviisi oli esimese 30 seas passimine kontimööda ja positsioonivõitlus tänase etapi lõpus oli suht lõdva, sest enamus tüübid olid kangis ja ei jõudnud ees sõita.

Omal tundus, et jõudu on piisavalt, aga ma ei hakka siin midagi suure hurraaga lubama, puudu on enesekindlusest nagu alati, aga eks see tuleb homse etapi käigus. Samas ei karda ma kedagi ja tean, et olen võimeline kõikide tugevate tüüpide kandadel käima... Võin veel lisada nii palju, et homme on ilmselt mulle sobivaim etapp ja kui tunne hea on, siis olen julge ja midagi juhuse hooleks jätma ei hakka!"