Kodulinnas finiseerinud Fabian Cancellara (Trek-Segafredo) jäeti finišiheitluses kuuendaks. Tema ja Kristoffi vahele mahtusid veel norralane Sondre Holst Enger (IAM Cycling), sakslane John Degenkolb (Giant-Alpecin) ja austraallane Michael Matthews (Orica-Bikeexhchange).

26-aastasele Saganile oli see elu seitsmes Touri etapivõit, käimasoleval tuuril on ta võitnud kolm etappi.

Kristoff arvas lõpujoone ületades, et hoopis tema on võitnud. "Olime väga õnnelikud ja juubeldasime, sest arvasime, et võit on meie. Siis hakkas selguma, et nii see tegelikult polnud," ütles Katjuša spordidirektor Jose Acevedo.

"Oli väga pikk ja palav etapp. Olen nii õnnelik ja uhke oma tiimi üle, sest nad tegid väga head tööd. Mul oli hea meel neile see võit tuua, see on uskumatu. Olen mitu sellist sõitu kaotanud, aga täna ma võitsin. Usun saatusesse ja tundub, et lõpuks on see minu kasuks pöördunud," sõnas Sagan.

Tanel Kangert (Astana) lõpetas etapi 78. kohal, kaotades võitjale minut ja 20 sekundit.

Tuuri üldliidrina jätkab britt Chris Froome (Sky), kes edestab hollandlast Bauke Mollemat (Trek-Segafredo) minuti ja 47 sekundiga. Neile järgnevad britt Adam Yates (Orica-Bikeexchange, +2.45) ja kolumblane Nairo Quintana (Movistar, +2.59).

Kangert on kokkuvõttes 25. kohal, jäädes Froome'ist maha 38 minuti ja 12 sekundiga. Astana liider, itaallane Fabio Aru on kümnes (+5.16).

Video finišist:
Pilt finišijoonelt.