Teine oli Rohan Dennis (BMC Racing) ja kolmas Victor Campenaerts (Lotto Soudal). Mõlemad jäid võitjale alla kahe sekundiga.

Tanel Kangert (Astana), kes oli üks varasemaid startijaid sai korraks nautida ka liidrikohal olemist. Tema lõppkoht 30nes, aeg 12.45. Astana ratturitest oli ta paremuselt teine, ettepoole mahtus vaid 6. koha teeninud Pello Bilbao (12.20).

Proloogi videokokkuvõte:

Ärevaid teateid tuli Jeruusalemmast aga enne proloogi algust. Tehnilise rajaga tutvust tehes kukkusid kahe meeskonna liidrid. Külje panid kurvides maha nii Chris Froome (Team Sky) kui Astana esinumber Miguel Angel Lopez.

Mõlemad pääsesid üldjoontes ehmatusega, ent suuremad või väiksemad küsimärgid ikkagi jäävad. Iga kukkumine jätab mingi jälje, küsimus on vaid, kui suure. Froome oli proloogil 21ne (12.39) ja Lopez 61ne (12.58).

Bahrein-Merida meeskonna rattur Konstantin Sivtsov kukkus raja tutvumisel aga nii tõsiselt, et ei saanudki velotuuril startida. Valgevenelane on varasemalt kuulunud Froome´i abimeeste hulka, käesoleval tuuril pidi ta olema Bahrein-Merida liidri Domenico Pozzovivo "parem käsi".