World Touri sarja kuuluval 253 km pikkusel sõidul olid Astana tiimi särgis esmakordselt koos stardis Rein Taaramäe ja Tanel Kangert. Mõlemad olid abimehe rollis, aitamaks Jakob Fuglsangi ja Vincenzo Nibalit.

Kangert oli sõidu viimasel kolmandikul mitukümmend kilomeetrit ees jooksus, algselt viiekesi ning hiljem kolmekesi, koos tiimikaaslase Michele Scarponi ja Esteban Chaves´iga (Orica-GreenEdge). Kaugele jooksikuid ei lastud, maksimaalne edu peagrupiga jäi alla pooleteise minuti. Taaramäe kontrollis samal ajal sündmusi peagrupis ning pärast jooksikute kättesaamist andis ta jalgadele valu, et vastaste rünnakuid kinni võtta.

Olenevalt oma ülesannetest sõidu lõpuosas kumbki kõrgete kohtade jagamisel kaasa ei rääkinud. Kangert sai kirja 58. (+6.05) ja Taaramäe 67. koha (+8.18). Lõpetajaid oli täpselt 100.

Valverde kõrval pääsesid poodiumile veel prantslane Julian Alaphilippe (Etixx-QuickStep) ja hispaanlane Joaquim Rodriguez (Katjuša). Astana parimana lõpetas Fuglsang 9. kohaga, saades võitjaga sama aja. Nibali oli 13nes (+0.24).