Üldkokkuvõtte esiotsa meestest reageeris üllatusele kõige konkreetsemalt Alejandro Valverde (Movistar), kes sõnas meediale: "ma isegi ei tea, kes ta selline on". Hispaanlane, kes sõidab oma 19. suurtuuri lisas: "Sarnaseid etappe võidavad tavaliselt üldarvestuses kõrgel kohal olevad ratturid. Aga seekord läks teisiti ja komplimendid võidumehele. Usun, et see oli üllatus kõigile".

Mäkke eraldistardil 12. koha saanud Rein Taaramäele (Katjuša) on noor venelane tuuri käigus silma jäänud küll. "Olen teda mägistel etappidel juhtgrupi sabas "rippumas" näinud. Mitmel korral olen vaadanud, et kes see kõva kannataja on. Ta on kõlkunud seal 50. koha piirimail," rääkis Taaramäe. "Niipalju kui meediast olen lugenud, siis Foliforov valmistuski spetsiaalselt mäkke eraldistardiks. Ühe mäe võtmine täiskäigul on hoopis midagi muud kui 200 kilomeetrise kõrgmägede etapi läbimine. Seda saab võtta ühtlase tempoga, omas rütmis."

Päris mees metsast Foliforov siiski pole. 2014. aastal saavutas ta noorratturite hinnatuimal mitmepäevasõidul Tour de l`Aveniril 4. koha. Mägistel etappidel oli ta kahel korral teine. Lisaks elab ta juba mitmendat võistlushooaega Itaalias Desenzano del Gardas, mis jääb samasse regiooni, kus Giro mäkke eraldistart aset leidis. Võistlustrass ja selle iseloom oli venelasele hästi teada.

Giro d`Italia lõpeb pühapäeval, 29. mail.