Taaramäe ründas umbes 7 kilomeetrit enne finišit ja pääses üksinda eest, kuid natuke aega hiljem peagrupist põgenenud Thomas suutis lõpu eel eestlasest mööduda. Taaramäe, kes oli veel öösel toidumürgituse käes vaevelnud, ületas finišijoone suurepärasel teisel kohal 19 sekundit pärast võitjat.

Kolmas oli Astana sõitja Valerio Agnoli (+23 sekundit). Velotuuri kokkuvõttes tõusis Thomas uueks liidriks ning Taaramäe teiseks. Eestlane kaotab liidrile 30 sekundiga.

Taaramäe kommenteeris tänast etappi oma Facebooki lehel selliselt: "Täna siis enda üllatuseks etapil teine koht. Pool päeva suht kehv ja jalg tühi. Pärast 100km kiskus siiski paremaks ja viimase tõusu peal ründasin ja sain üksi minema. Mõni aeg hiljem tuli tagant Sky Geraint Thomas, kes mulle kontra otsa tõmbas. Niisiis lõpetas ta üksi, siis mina mõni hetk hiljem ja siis kohe väike punt. Usun, et väike power läks toidumürgituse nahka, mis mind öösel piinas ja võib-olla läks sinna ka võit. Nagu ma ju ütlesin, oli enesetunne ratta seljas kesine."