2007. aastast Cofidises sõitnud Taaramäest saab Astana rattur uuel hooajal ehk aastal 2015. Ühtlasi on ta teine Vändrast pärit Erich Perneri kasvandik, kes kuulub eeloleval hooajal Kasahstani tippmeeskonda, sest 2011. aastast kannab sini-kollast vormi ka Taaramäe lapsepõlvesõber Tanel Kangert. Eestlastest teenib Astanas leiba veel Jaan Kirsipuu, kes tegutseb klubi spordidirektorina.

"Ootan põnevusega uut hooaega. Teistsugune tiim, teised sõidud, uus varustus ja teine taktika. Lahe!" kommenteeris Taaramäe Vabariigi taasiseseisvumise aastapäeval tulnud uudist.

"Mina ei soovinud pikemat lepingut ja meeskond ka mitte - nemad üritavad riske vältida, sest mul pole väga tulemusi ette näidata. Minu jaoks on olukord uudne ning usun, et aastaga saab palju asju selgemaks," lisas rattur.

Kui Cofidises oli Taaramäe viimastel aastatel meeskonna liider, siis Astanas hakkab tema ülesandeks olema teiste abistamine. Seda kinnitas ka tiimi juht Aleksandr Vinokurov.

"Rein on tugev täiendus Astana meeskonnale ning ma loodan, et ta saab siin võimaluse oma maksimaalset potentsiaali näidata, aidates mägedes sarnaselt oma kaasmaalasele Tanel Kangertile nii Vincenzo Nibalit kui Fabio Arut," sõnas endine tipprattur Vinokurov eestlase palkamist kommenteerides.

Taaramäe on juba viies täiendus, kelle Astana uue hooaja tarbeks on hankinud.