"Hooaeg on erinevate terviseprobleemide tõttu raskelt kulgenud ning ma ei suuda tänast õnne isegi täielikult välja näidata," kõneles Eesti meistrivõistluste üldarvestuses vaid kahele profile, Gert Jõeäärele ja Rein Taaramäele alla jäänud Puntso.

"Igapäevaselt sõidan ma tugevas Prantsusmaa amatöörklubis (Pro Immo Nicolas Roux – I.J.), kus mul on abimehe roll ja mulle meeldib rattasport ka sedapidi. Kuid, kui sul on klubi kaks nii kõva venda kõrval (Martin Laas ja Mihkel Räim – I.J.), kes paugutavad ja teevad tulemust, siis endal tuleb vahest möku tunne peale. Teen sama palju trenni, aga tulemust ei tule. Ent tänane võit näitab, et jumal on taevas ja annab ka töötegijale vahest väärilise tasu," läks Puntso jutuajamise käigu üha enam elevile. Ta lisas: "Siit moraal kõikidele noortele sportlastele – tehke tööd ja nähke vaeva, küll õige aeg tuleb. Konkurentsi poolest oli tänavu U23 grupisõidu särgi võitmiseks üks raskemaid aastaid. Endalegi üllatuslikult on mul sprindijalga juurde tulnud. Loodan U23 EM-il Eesti koondises olla abimehe rollis, nina liiga püsti ei kavatse ajada."

Värske meistri kaugem eesmärk on profiks saada. "Jõudsin Laasist aasta hiljem Pro Immo amatöörklubisse ja tema sai nüüd profilepingu. Ehk õnnestub mul tuleval hooajal sama kaugele jõuda. Ka proffide hulgas on häid abimehi vaja."