Briti ässa leping Etixx-QuickStepiga lõpeb käesoleva hooajaga ning kuna Cavendish ei suutnud Touril midagi säravat korda saata, võivad palgaläbirääkimised praeguse tööandjaga tulla pingelised, vahendas spordipartner.ee.

„Oleme Cavendishiga sel teemal rääkinud, kuid suuresti sõltub kõik rahastusest,“ selgitas MTN-Qhubeka mänedžer Doug Ryder. „Meie jaoks on tähtis, et rattur sobiks meie meeskonda ja tooks lisaväärtust. Me ei hakka oma kultuuri ega tiimi strateegiat muutma. Need asjad on meile äärmiselt tähtsad. Eelistame väikeste sammudega edasi astuda ja hoolitseme selle eest, et suudaksime oma lubadusi täita.“

Touril tiimide arvestuses viienda koha saanud MTN-Qhubeka suuremaks eesmärgiks on jõuda lähiaastatel World Touri. Käesolevaks hooajaks värbas MTN-Qhubeka üheksa uut meest, kellest seitse tulid väljastpoolt Aafrikat. Tuntumateks nimedeks olid Matt Goss, Edvald Boasson Hagen ja Tyler Farrar. Eesmärk oli pakkuda talendikatele aafriklastele eeskujusid ja esineda hästi kevadistel klassikutel.