Ehkki mitmed spordiajakirjanikud leidsid, et Froome'i minek on kohati sürreaalne ja ebainimlik, on vähemalt praegu Touril valitsemas ainuvõim. Ei saa Froome'ile vastu hispaanlaste iidol Alberto Contador, vanameistrid Cadel Evans ja Alejandro Valverde ja kahjuks ka ammugi mitte meie suurlootus Rein Taaramäe. Kuid mis siiski sünnib Froome'i taga nüüd, kui enamik tuurist on juba sõidetud ja viimane nädal algamas?

Froome'i taga hoiab teist kohta hetkel hollandlane Bauke Mollema Belkini jalgrattaklubist, kes on sel tuuril saanud üllatavalt hästi vastu suurnimedele. Eilsel etapil jäi Mollema kaheksandaks, kuid püsis vapralt eesotsas, kaotust Froome'ile on siiski kogunenud juba üle 4 minuti. Mollema tiimikaaslane Laurens ten Dam ei ole näidanud halvemat minekut, ta on hetkel viiendal kohal, kaotades ligi 5 minutit Froome'ile.

Saxo-Tinkoff ei ole küll suutnud tõsta Contadori etteotsa, kuid ometi saavad nad samuti olla mõneti rahul tänavuse tuuriga, sest nii Contador kui Roman Kreuziger on konkurentsis teise koha peale. Tiimikaaslasi lahutab vaid kolm sekundit ja viimasel nädalal võib olla väga põnev omavaheline vastasseis kahe mehe vahel. Loota võib veel sellele, et Froome vajub korra veel mingil etapil ära, kuid arvatavasti on see Inglise ekspressrong juba läinud.

Kuuendale kohale tõusis eile suurepärase sõidu teinud 23-aastane Nairo Quintana, kes hoiab hetkel ka parima noorratturi särki. Homsele etapile läheb Quintana aga mummulises mägedekuninga särgis, sest pärast Froome'i on just tema teisel kohal mäeetappide arvestuses. Quintana tõestas eile, et teda ei saa veel kindlasti maha kanda, sest vastupidavust ja sitkust jagub mehel veel kõvasti, suutis ta ju pea ainsana Froome'i tempos püsida viimastel kilomeetritel, jäädes siiski napilt enne finišit maha. Quintana kaotab küll Froome'ile 5'47'' , kuid vahe Mollemaga on vaid pea poolteist minutit.

Niisiis, viimasel nädalal on oodata vähemalt tulist võitlust ülejäänud poodiumikohtade nimel. Peale eelmainitute on omad võimalused ehk veel Astana liidril Jakob Fuglsangil ja Katjuša liidril Joaquin Rodriguezil. Sõit alles algab, ehkki Froome on läinud.