Teistest tiimidest on ilmselt silmapaistvaim üks kahest tugevamast pro-kontinentaalmeeskonnast Novo Nordisk. Tegemist on maailma esimese ainult diabeetikutest koosneva professionaalse jalgrattatiimiga.

„Meie meeskond on erinev, aga see erinevus pole tegelikult nii suur, kui võiks esmapilgul arvata,“ ütles Novo Nordiski üks sõitjatest ameeriklane Ben Dilley. „Kõik meie sõitjad on esimese astme diabeetikud. Treeningute ja võistluste vahel peame loomulikult pidevalt veresuhkru taset mõõtma, toitumist jälgima, meil on eraldi meeskonna arstid, aga reaalsuses me võistleme samamoodi nagu teised“.

USA-s registreeritud meeskonnal on tänavu kirjas vaid üks UCI võistluse poodiumikoht. Veebruari algus saavutas Filipiinide velotuuril etapivõidu 20-aastane uusmeremaalane Scott Ambrose.

Nii reedesest kui laupäevasest etapist on Klubi Tartu Maraton kodulehel ja Tour of Estonia kodulehel otseülekanne nii pildi kui ka otseblogi näol. Reedel tuleb pilt ainult finišist, laupäeval ka rajalt.

Pühapäeval toimub 34. Tartu Rattaralli, kuhu on starti oodata üle 4000 ratturi. Ka sealt tehakse otseülekanne pildis ja otseblogi abil. Otsepilt tuleb stardi/finiši alast.