„Tulin kindlasti võitma. Täna väga palju puudu ei jäänudki. Olen poiste üle uhke, et nad minu eest hoolt kandsid ja tegid tööd nii nagu üks tiim peab töötama,“ kiitis teisena lõpetanud Mihkel Räim oma rahvusvahelisest seltskonnast koosnevat abiväge.

„Sõit oli tegelikult ettearvatav. Ideaalis oleks tahtnud, et meilt oleks ka keegi vahel jooksikute hulgas olnud, aga ise ei hakanud ennast nii palju liigutama,“ lisas Räim.

Sõidu vältel puhus stabiilselt taganttuul ja keskmist kiirust hoiti pidevalt üleval. Lõpuks kujunes võitja keskmiseks kiiruseks 47 km/h. Võidu võttis CCC Sprandi Polkowice sõitja Grzegorz Stepniak.

„CCC käest seda särki kätte saada on päris raske. Aga kindlasti anname endast parima,“ avaldas Räim lootust Tour of Estonia võit taas Eestisse tuua.

Tõsi, Eesti rahvuskoondis jäi täna suurest mängust pisut kaugele. Karl Patrick Lauk oli koondise parimana seitsmes, Norman Vahtra 11. Eelmise aasta Tour of Estonia võitja Martin Laas sai küll Järva-Jaani vahefinišis kolmanda koha, kuid veeres üle lõpujoone suure grupi lõpus.

Homme lõppeb Tour of Estonia Tartu GP-ga, mis sõidetakse Tartu linnatänavetel 9,6km pikkusel ringil. Kokku läbitakse 15 ringi kogupikkuses 144km.