Teine koht läks Poola rahvuskoondise rattur Adrian Honkiszele ja kolmas Läti rahvuskoondist esindavale Toms Skuijnile, kes jagasid võitja aega.

Kahel päeval ratturite eesotsas võimsat sõitu teinud Tanel Kangert sõnas naljaga pooleks, et klubi lubas talle euro iga ees oldud kilomeetri eest. "Proovisin viimasel ringil eest ära minna, aga see ei õnnestunud ja kõik jäi lõpu peale. Selleks hetkeks olin ma tõenäoliselt veidi värskem kui konkurendid," kommenteerib Kangert sõidu lõppu.

Võistluse käigus toimus mitmeid äraminekukatseid. Lõpuks võidu toonud lahtirebimine toimus võistluse teises kolmandikus ning selle algatanud Kangert tunnistas hiljem, et ootas rohkem järgijaid. Eest läinud kolmik suutis siiski kordamööda vedades tempot hoida ning finišijooneni turvalist edumaad säilitada. Kokku sõideti SEB Tartu GP raames 15 linnaringiga 187km.

Ilm oli kogu võistluse vältel vahelduv. Kord sadas hoovihma, korda paistis päike. Rattureid segavat tugevat tuult õnneks ei olnud.

Tänasega on Estonian Cycling Weekendi ainult profssionaalsetele ratturitele mõeldud sõidud läbi ning homme ootab ees võidusõit ühes harrastussportlastega SEB 29. Tartu Rattarallil, kus kahele distantsile on registreerunud enam kui 4000 rattasõpra.