Finišini ta ei jõudnud, sõitmata jäi üks ring ehk 14 kilomeetrit, kuid üldiselt oli Kangert oma etteastega rahul. "Oligi plaan rünnata ja mingi grupiga eest ära saada. Mida ma seal suures grupis istun ja saan lõpuks 60. koha? Mind see ei rahulda. Tahtsin ise sõitu teha ning sedavõrd siledal rajal oli ainus võimalus kohe alguses rünnata," sõnas tänavu Astana särgis oma esimese suurtuuri lõpetanud Kangert.

"Kusagil 230 kilomeetri peal tundsin, et olen energiast tühi. Kardan, et sõin liiga vähe. Oleks pidanud sööma tavapärasest enam, kuna atrõõvis sõites põlevad kalorid heleda leegiga. Ma ei olnud lõpuks läbi nagu kapsas, vaid nagu kapsauss," sõnas rajalt boksi keeranud rattamees.

Maailmameistrivõistluste paigast Kopenhaagenist sõidab Kangert homme Prantsusmaale, kus ees ootamas tihe kolimisnädal. "Kolin Hispaaniasse, Girona kanti elama. Vaja Saint-Etiennes nädalaga kõik vajalikud toimingud ära teha. Seejärel lendan ProTouri võetud Pekingi velotuurile, kus tõmban tõenäoliselt võistlushooajale joone alla."