Meeste eliitklassis krooniti Eesti Meistriks Mihkel Räim (Israel Cycling Academy), kelle võiduajaks oli 3.44.46. Igapäevaselt Iisraeli profiklubis leiba teeniv Räim ütles, et tegemist oli kõigi aastate raskeima rajaga ning loomulikult tegi kogu sõidu eriti vaevaliseks ka sügiseselt külm ja tuuline ilm.

„Kogu sõit oli äärmiselt intensiivne ehk toimus pidev ründamine. Positiivse asjana võib välja tuua selle, et jalgades oli lõpuni jõudu. Kindlasti ei tahtnud ma lõppu finishi peale jätta ja otsustasin võtta initsiatiivi enda peale ja õnneks see toimis. Meistritiitel on igale sportlasele suur au, sest võimaldab tutvustada meie lipuvärve ka rahvusvahelisel tasandil. Tegelikult väärisime Rein Taaramäega (Team Direct Energie) seda meistritiitlit mõlemad, sest tegime terve sõidu jooksul kõige rohkem tööd,“ võttis värske Eesti Meister Räim võidusõidu kokku.

Teise koha sai Gert Jõeäär Spordiklubist CFC, kes sõitis välja võitjaga sama aja ja kolmanda koha saavutas Karl Patrick Lauk (Saaremaa Jalgrattaklubi Viiking), kelle kaotus võitjale oli 40 sekundit. Neljanda koha saavutas Norman Vahtra (AGO-Aqua Service) ja viiendana lõpetas Rein Taaramäe (Direct Energie), kes kaotasid Räimele vastavalt 43 ja 51 sekundiga. Neile järgnesid Steven Kalf (+2.27), Aksel Nõmmela (Beat Cycling Team) (+2.27) ja Risto Raid (+2.27).

Naiste eliitklassi meistritiitel läks Liisa Ehrbergile (Saksa Automaatika ProShop Team) ajaga 2.19.11 Teisele kohale sõitis ennast Kelly Kalm (Spordiklubi CFC) (kaotus 2.00) ja kolmas oli Mathilde Manuela Nigul (Spordiklubi CFC) (kaotus 2.00).