Teisena jõudis distantsilt tagasi M40-klassis sõitnud Erki Pütsep, kes kaotas võitjale 4 minutit ja kolm sekundit. Elvakas ning ühtlasi maratoni rajameister Caspar Austa suutis end võidelda kolmandaks, ratturi ajaks fikseeriti 1:44.30. Parim naine Mari-Liis Mõttus läbis 50 km ajaga 1:49.41 ning lõpetas üldprotokollis 24. kohal. Kokku registreerus pikale distantsile 421 võistlejat.

Ülivõimsalt konkurentidelt eest ära saanud Saar on hooajaks kõvasti valmistunud. Sportlase sõnul on treeningkilomeetrite kontol olev arv umbes 7300. Elvas peetud Eesti Maastikurattasarja esimesele etapile tuli ta ilma erilise strateegiata ning sai edumaa sisse pärast veetakistuse läbimist.

Noorte- ja matkasõidule registreerus 99 osalejat. Kiireimana naasis 20 kilomeetri pikkuselt rajalt M12-klassis sõitnud Lauri Tamm ajaga 47 minutit ja 22 sekundit. Parim naine oli N14-klassis võistelnud Anet Sirvel, kes lõpetas üldprotokollis kolmandana ning kaotas võitjale 23 sekundit.
Lastesõitudel lustis kokku 98 ratturit.

Järgmine etapp Eesti Maastikurattasarjas peetakse 7. mail Viljandimaal. Whispbar 16. Mulgi Rattamaratoni rajaga on huvilistel võimalik tutvuda juba nädal varem ehk 30.aprillil, kui toimub avatud raja sõit.