"Teine koht tuli ära ja olen vägagi rahul. Järjekordne elu parim hooaja algus, mida on järgnevatel aastatel raske üle teha. Hea, et treeningutega olen täkesse pannud ja areng on silmaga nähtav," sõnas Taaramäe.

"Täna kah enda teist kohta kaitsma ei läinud, vaid jahtisin esimest. Lõpu kilomeetril sai lausa kaks korda rünnatud, aga tulutult. Ent hea meel on juba proovimise ülegi. Etapil toimis meeskonna taktika ja muu. Oleks olnud tore Vabariigi sünnipaeva puhul Valverde alistada ja võit koju tuua, aga see teine kohtki on Eesti jaoks unikaalne. Varasemalt on siin vist etapivõiduga maha saanud ainult Jass (Jaan Kirsipuu - toim)."

Juba 4. märtsil stardib Taaramäe mainekal Pariis-Nice velotuuril, mis kestab 11. märtsini. Taaramäe lubab selleks ajaks olla elu parimas vormis.

"Vorm on hea ja nüüd olen ära teeninud mini-puhkuse ning sellele peaks järgnema veel natukese progressi. Usun, et suurel Paris-Nice’il olen elu parimas löögihoos," ütles ta.

Foto kirjelduseks: Trofee ning minu parem käsi võistlustel Tristan Valentin’, kellel täitus täna (eile - toim) 30 aastat. Kinkisin talle 2l kohalikku ja parimat oliiviõli ja vinegrit, mis ma poodiumilt kaasa sain.