"Viimasel etapil kimbutas meid taas vihm ja külm, vaid +5C. Tahtsin päeva nautida ja otsustasin ründavat sõitu proovida. Päeva tegi raskeks libe tee ohtrate ringteede ja kurvitamistega. Mitmel korral läks ratas ringteel alt ära ning esimene ja tagumine ratas driftisid külg ees. Olin juba asfaldile langemas, kuid ikka ja jälle tuli poole libisemise pealt pidamine tagasi," kirjutas Taaramäe.

"Korra oli keset teed pisike ohutussaareke, mis eraldas sõiduridasid ning samal ajal paistis ees paremale kurv, mida oli 2x lihtsam läbida paremalt poolt. Kuus jooksikute grupis olevat kutti, kaasaarvatud mina, tegime hopsti ja hüppasime üle eraldusriba, kuid minu ees oleva kuti esiratas ei tõusnud piisavalt kõrgele ja jäi saare ääre taha kinni. Mees pani kohe silmapilkselt maoli. Mina tegin õhus salto, kuid vint oli sees ja lendasin mitte asfaldile, vaid õnnelikult suure pehme tiheda põõsa otsa, mis tee ääres laius :) Olgu kiidetud need külakesed, kes näevad vaeva oma rohealadega ja põõsaste istutamisega!"

"Oleks soovinud paremini sõita, kuid enesetunne polnud hea, mis teha," lisas Taaramäe, kelle järgmine võistlus on juba laupäeval, Vuelta Murcia ühepäevasõidul.