"Homme ma tahaks sõita nii nagu ma sõidaksin kui jalg oleks hea ja miskit oleks kaitsta. Seega üritan nüüd ühe sõidu täiega kah panna," ütles ta eilse sõidu järel Paf.com-i lehel olevas blogis blog.paf.com/ratta-rambo/

Ühtlasi rääkis Taaramäe pühapäevasest karmist lõputõusuga etapist, mis finišeerus Mont Ventouxi mäe tipus.

"Kui ma üleeile Ventoux’ otsa jõudsin, siis mõistsin, et põrgu poleks mulle mitte midagi uut, sest sellest tõusust midagi karmimat olla ei saaks. Enne lõputõusu oli keskmine kiirus 46 km/h ja sellise hooga sõideti 220 km ning põhimõtteliselt oli kogu selle aja punt ketis. Pärast seda tuli veel ronida kurikuulsat Mont Ventoux’d. Tunne oli justkui: tempot dikteeriks endine tipptiim US Postal, eks ma ise olin kah väga kehva ja see kõik tegi mu elu palju keerulisemaks. Hiljem tulemusi analüüsides leidsin, et ma olen väärt kõige enam vormist väljas oleva ratturi tiitlit," kirjutas ta.

Tänasest etapist rääkis eestlane järgmist:

"Homme sõidame siis jällegi temposõitu, kuid mitte tavalist eraldistarti. Seekord jääb sellele 35 km pikkusele distantsile kaks pikemat tõusu, mille vahel on sinka-vonka laskumine ning pärast viimast tõusu veel üks laskumine ning viimased kilomeetrid täitsa siledad. Homme ma tahaks sõita nii nagu ma sõidaksin kui jalg oleks hea ja miskit oleks kaitsta. Seega üritan nüüd ühe sõidu täiega kah panna. Pärast homset jääb ju veel 3 päeva ülimaid mägesid meie teele ette. Hea oleks enne mingi tulemus ära teha, sest kehval päeval võivad Alpid ka minu alistada."