Taaramäe on Hispaania Calpes toimuva laagri senise käekäiguga väga rahul. "Ettevalmistus käib täies hoos, midagi ebainimlikku ega ülirasket pole kavas olnud, pigem on plaan olnud just progressiivne ja mõistlik. Alles teise nädala alguses tuli esimene 5h tunnine trenn maha uhada ning seejärel on kavas taastav kerge 50km ots ja siis jääb veel kolm laagri pikimat ja raskemat päeva enne jõulupuhkust, mille veedan Monacos. Ilmad on olnud samuti head +15 kuni +20 kraadi. Testid on näidanud, et üldine füüsiline vorm on hea ja ka enesetunne treeningutel on seda kinnitanud.

Üldine meeskonnavaim on tugev ja sõbralik, mõne ratturiga suhtlemiseks tuleb küll käed jalad appi võtta, sest itaalia ja vene keelt ma veel ei puhu, kuid inglise ja väga hea prantsuse keelega saab suht normaalselt hakkama.

Veerema pean veel punases Cofidise vormis, millest olen nüüdseks juba küll äärmiselt tüdinenud, kuid Astana särki veel selga ei tihka tõmmata, kuna olen äärmiselt tänulik meeskonnale, kes mind 7 aastat kasvatas...