"Vormi kohapealt tundub hetkel kõik korras olevat. Suuri mägesid pole veel olnud, aga kuna suudan teiste abita positsioonil sõita, näitab see head seisundit," sõnas Taaramäe Delfi Spordile.

"Kukkumisi on jubedalt. Eile vist oma 15 korda pandi pikali ja ise käisin ka korra põllul. Õigemini sain pidama vastu posti. Õnneks oli hoog juba suhteliselt nullis. Üldiselt on kukkumistega siiski õnneks läinud ja olen jamadest pääsenud," lisas Cofidise suurlootus.

"Homme läheb pisut mägisemaks. Suuri tõuse veel pole, aga korralikke künkaid üles-alla jagub. Täna mõtlesin ka korra 3.kategooria tõusul rünnata, aga lõpuks ikkagi ei söendanud. Jõuvarusid on veel vaja hoida."

Vaata 2. etapi lõpukilomeetrite sündmusi ja kukkumist 500 meetrit enne finišit!

Velotuuri tänase 2. etapi (Contres - Limoges 201,5 km) võitis grupifinišist pisut üllatuslikult prantslane William Bonnet (Bbox - Bouygues Telecom). 2005. aastal lihvis ta finišeerimise oskust Jaan Kirsipuu kõrval Credit Agricole meeskonnas.

Teine oli etapil slovakk Peter Sagan (Liquigas) ja kolmas tiitlikaitsja hispaanlane Luis Leon Sanchez (Caisse d'Epargne). Rein Taaramäe finišeeris peagrupis, saades parimatega sama aja.

Kokkuvõttes on tuuri liider proloogi parim Lars Boom (Rabobank), Taaramäe on 27. kohal, kaotades liidrile 46 sekundiga.

Velotuur lõpeb pühapäeval.