Tänasele etapile liidrina vastu läinud Nibali finišeeris alles 24. kohal, kaotades võitjale 3 minutit ja 58 sekundit. See kukutas ta üldarvestuses 11. kohale (+3.05). Liidriks tõusis ameeriklane Tejay van Garderen.

"Kuigi Nibali kaotas täna särgi, ei ole keegi pettunud. Ettevalmistus toimub tuuri jaoks ja parem on praegu veidi tagasihoidlikum olla," kirjutas Taaramäe oma Facebooki leheküljel.

"Mina olen aga õnnelik, sest tänane enesetunne andis enesekindlust juurde. Mägedes olin peaaegu nagu vanasti. Ainult gramm veel puudu. Meeskond on minu panusega 100 protsenti rahul. Tour de France siiski kindel pole, sest üheksale kohale kandideerib kümme meest. Aga selle nädala sõit mind kindlasti n-ö piletile lähemale viis."

"Kaks päeva tagasi käisin ka täitsa põhjas ära ja eile oli veel kesine, aga täna oli päris power. Kehva enesetunde põhjust, mis kaks päeva vaevas, ei pea kaugelt otsima. Pärast altituudilaagrit olen tavaliselt kümme päeva hea ja siis päev-kaks täiesti out. Ka seekord oli täpselt samamoodi. Mulle oleks paremini sobinud otse Dauphine tuurile laagrist sõita, aga mäletatavsti polnud Dauphine esialgu kavaski."

"Homme on viimane päev ja seegi mägine. Kuna tiimis meil kollast särki enam pole, siis saan äkki vabamad käed homseks."

"Pärast velotuuri ootab mind ees kümnepäevane laager Itaalia mägedes," lisas ta lõpetuseks.