Schleckidel on 2013. aastaks küll kehtiv leping firmaga Leopard SA, mis omab RadioShack-Nissan meeskonda, kuid väidetavalt on nende lahkumine otsustatud. Küsimuse all on vaid klausel, mis tingimustel Andy ja Fränk Schleck tiimi vahetada saavad.

Mullusel Tour de France´il kaks poodiumikohta hõivanud vennad pöörasid tänavu tülli Leopard SA omaniku Flavio Becca´ga. Tõenäoliselt on tüli põhjuseks raha, mida tiim Schleckidele kokku lepitud summades välja maksnud pole. Uudisteportaalis L'essentiel avaldatud andmetel teenib Andy käesoleval aastal 2 ja Fränk 1,8 miljonit eurot. Lisaks peaksid mõlemad saama 600 000 euro suurust boonust imidži ja visuaali kasutamise õiguste eest, kuid nende laekumisega ongi tekkinud probleemid.

Becca sõnul on tiim maksed peatanud, kuna kahtlustatakse rahapesu. Schleckide firmad, millele makseid tehti on registreeritud Panamal ja Singapuris. Vennad Schleckid ning ka Fabian Cancellara on teinud RadioShack-Nissan meeskonna rahaliste kohustuste mittetäitmise kohta Rahvusvahelisele Jalgratturite Liidule (UCI) vastavasisulise kaebuse.