"Tegelikult olen ärkvel juba enne "kukke ja koitu", sest Monte Carlo ralli on otsapidi Monacosse jõudnud. Kes veel ei tea, siis enamus rallist toimub sadu kilomeetreid Monacost eemal Prantsuse alpides. Vaid viimasel päeval tiirutatakse siin minu treeningteedel - mäest üles, mäest alla. Siin võiksin kaarti kinnisilmi vist lugeda, kuid ega silmad lahti seal kokpitis istuda ilmselt ei kannataks," kirjutas Taaramäe oma Facebooki lehel.

"Kohtasin mõni kuu tagasi Otti Oslo lennujaamas. Kõige lollakam asi rallisporti silmas pidades pidi olema varajane ärkamine ja minu uni kaduski müra tõttu juba enne kaheksat. Ilmselt rallimehed olid sunnitud ärkama juba kella 5-6 ajal. Vaja ju oma keha tankida ja varakult garaaži ronida ning siis katsele vurada," lisas Taaramäe ja kiitis meie rallisõitjaid: "Kummarduse on meie rallipaar juba igastahes välja teeninud."

Enda lähiaja tegemiste kohta kirjutas Taaramäe: "Soovisin tsipa varem võistlema hakata ja meeskond leidis selleks variandi Prantsusmaa võidusõidu Etoile de Bessegesi näol 1.-5. veebruaril. Viimati startisin sel tuuril 2012 ja tulin kolmandale kohale. Praeguse mineku kohta ei oska enne võistlema asumist midagi erilist öelda. Tagasilööke pole olnud ja kõik on sujunud."