"Ma ei tea, kas see on mu parim võit, sest võitsin ka Vueltal etapi, aga Giro etapi võitmisega täitus üks mu unistustest. See oli mu isiklik eesmärk," rääkis Taaramäe Cyclignews.com-ile.

"Kui Ilnur Zakarin eile kukkus, olin tema pärast väga hirmul. See juhtus kiirusel 70-80 km/h. Kartsin tõesti, et ta kaotas seal elu. Pöörasin ümber ja kui nägin, et ta tõuseb istukile, sain aru, et ta elas selle üle. Moraalselt oli sõitu väga raske jätkata."

"Ma ei tundnud end täna hommikul hästi. Sain liidrite grupile tõusu lõpus väga hilja järele ja see oli väga raske. Kui me ületasime 2000 meetri piiri, sobis see mulle hästi - eile oli sama lugu. Ma olen siin kolm korda varem treeninglaagris viibinud ning teadsin, et kui ma eesotsas vastu pean, ei saa 2000 meetri kõrgusel mulle keegi enam vastu. Põhjus on selles, et ma veetsin kuus nädalat mäestikulaagris. Peaksin vist Kolumbia passi endale tegema," naljatles ta.

Taaramäe võitis esimese eestlasena Giro d'Italia etapi. Teisena lõpetanud kolumblane Darwin Atapuma kaotas Katjuša ratturile 52 sekundit.