Sõidu käik:

Etapi pikkuseks on 213 km.

Etapi 25 kilomeetril sõitsid seitse ratturit peagrupil eest ära - Steven Cummings (Sky). Ryder Hesjedal (Garmin-Transitions), Pavel Brutt (Katusha), Robert Kluge (Milram), Pierre Rolland (Bbox Bouygues Telecom), Imanol Erviti (Caisse d'Epargne) ja Stéphane Auge (Cofidis).

75 km lõpuni - Kui sõita jääb 75 km on nende edu peagrupi ees kaks minutit ja 40 sekundit. Taaramäe kuulub peagruppi ja sõidab rahulikult selle lõpus.

Tänase etapi lõpp sõidetakse kuulsal Paris-Roubaix´ munakiviteel.

65 km lõpuni - Seis püsib muutumatuna. Jooksikute grupis endiselt seitse meest, edu peagrupi ees 2.44.

45 km lõpuni - Jooksikute edu peagrupi ees on vähenenud kõigest ühele minutile ja 19 sekundile.

40 km lõpuni - Taaramäe kukub peagrupi lõpus sõites. Eestlane nokitseb kukkumise järel tükk aega oma ratta kallal ja jääb grupist maha.

35 km jäänud - Jooksikute grupi edu on kahanenud 35 sekundile.

25 km jäänud - Ryder Hesjedal sõidab jooksikutel eest. Tema edu jooksikute ees 27 sekundit. Peagrupp, kus on ka Lance Armstrong, on omakorda jooksikuid kinni püüdmas. Vahe 19 sekundit.

14 km jäänud - Hesjedal juhib 30-sekundilise eduga. Järgnev kuuene grupp edestab omakorda peagruppi 34 sekundiga. Teises grupis on Cancellara, Schleck, Evans, Thomas, Hushovd ja Cummings.

6 km jäänud - Hesjedal on kinni püütud.

Finiš - Lõpuspurdis osaleb kuus meest. Esikoha teenib norrakas Thor Hushovd, järgnevad Thomas ja Evans. Peagrupp kaotas 53 sekundit. 

Taaramäe lõpetab võitjast 17.03 hiljem ja saab 184. koha.

Üldliidriks tõusis uuesti Fabian Cancellara. Täna teisena lõpetanud Geraint Thomas on 23-sekundilise kaotusega teine ja Cadel Evans 39-sekundulise kaotusega kolmas. Taaramäe kaotab 22.43 ja on 171. kohal.