Juba 25 aastat klubi bossina kõrges mängus kaasa lööv Lavenue valis oma unelmate meeskonnas sprinteri kohale Jaan Kirsipuu. Kahe mehe koostöö vältas aastatel 1993-2004.

Valikut põhjendas prantslane nõnda: "Ta võitis minu käe all 124 UCI sõitu. 124. Jaan kasvas tiimiga koos ja jäi meeskonnale truuks 12 aastat. Tal olid teatud momentidel teised pakkumised laual, aga Jaan otsustas alati jääda, ehkki rahalises plaanis võis ta kaotada. Meeskonnale väga ustav. Jaan oli ratturina väga otsekohene, aus ja järjekindel, mistõttu ta omas teiste sprinterite hulgas autoriteeti. Sprindifinišites ta risti ette ei löönud, ent jäi alati lubatu piiridesse. Ta ei olnud oma olekult liider, aga suhtumiselt, ja kuidas ta end üleval pidas, ta oli liider. Sõna otseses mõttes professionaal."

Ja lõpetuseks lausus Lavenue ülimalt põhjapanevad sõnad: "Ma ei pidanud kunagi kaua juurdlema, kas teda palgata meeskonda või mitte. Ta oli kui kindlustuspoliis kõiksugu riskide vastu. Ma võisin olla kindel, et ta võidab 8-15 sõitu aastas. Arvan, et ühel aastal ta võitis isegi üle 20 sõidu."
Estonian Cycling Weekend, Jaan Kirsipuu