Täna sõidetud viimasel etapil oli eestlane taas pikalt jooksikute grupis ning kogus kahes vahefinišis kokku 8 punkti. Tuuri peale kokku jäi Raidi arvele 22 punkti. Selles arvestuses teise koha saanud rattur kaotas talle 10 punktiga, vahendab Rattauudised.ee.

Etapi võitis lõpuks grupifinišis belglane Timothy Dupont (Verandas Willems Cycling Team). Raid lõpetas etapi grupis, mis kaotas võitjale 3.07 ja sai 54. koha.

Kokkuvõttes võttis tuuri üldvõidu belglane Baptiste Planckaert (Wallonie – Bruxelles). Raidi meeskonna parimana sai Dylan Kowalski kokkuvõttes 6. koha, olles sellega ka parim amatöörrattur. Eestlane ise oli kokkuvõttes 77.

Raid võttis velotuuri kokku järgnevalt: "Algus oli pettumus, nädal enne tuuri oli väsimuse märke tunda ja isegi kergemad päevad/puhkepäevad ei olnud piisavad selleks, et pühapäevaseks karikaks taastuda ja sealt sõitsime otse tuurile esmaspäevasele proloogile. Sain kohe aru, et üldarvestusest võin suu puhtaks pühkida ja loota etappidele juhul, kui peaks mõni päev paremaks minema.

Mulle anti vabad käed ja võisin proovida õnne ja suutsin särkide näol natuke moraali tõsta. Klubile oli väga oluline, et keegi kohalikul profisõidul poodiumile pääseks ja samas suutsin ka liidrit kuigi palju toetada. Võtsin antud seisust maksimumi ja nüüd nädal puhkust – sõidan Eestisse koduste seltsi."