Nibali spurdile viimasel tõusul ei suutnud keegi vastata ja ta etapivõit polnud kordagi kahtluse all. Lõpuks edestas Nibali lähimaid jälitajaid minuti ja 10 sekundiga, olles lähedal ka mägedekuninga särgi võitmisele. Lõpumeetritel tõusis puna-valge mummulise särgiga Poola rattur Rafal Majka (Tinkoff-Saxo) aga kolmandale kohale, jättes Nibali mägedekuninga arvestuses teiseks.

Üldarvestuses juhib Nibali täna teise koha saanud prantslase Thibaut Pinot (FDJ) ees juba üle seitsme minutiga. Pinot' selja taha jäävad Jean-Cristophe Peraud (Ag2r) ja Alejandro Valverde (Movistar). Peraud kaotab kaasmaalasele 13 sekundit, Valverde 15 sekundit. Seega, võitlus teise ja kolmanda koha eest tänavusel Touril kestab edasi.

Tanel Kangert oli jällegi viimane Astana abimees, kes suutis Nibaliga kaasa minna ja lõpetas täna kõrgel 14. kohal, jäädes Nibalist maha kolm ja pool minutit. Kangert tõusis üldarvestuses täna 20. kohale.

Rein Taaramäe (Cofidis) lõpetas täna 63. kohal, Nibalist maas üle 20 minuti. Üldarvestuses on Taaramäe tõusnud 89. kohale, kaotades Nibalile üle kolme tunni.