Aasta tagasi skandaali keskmesse sattunud Di Grégorio juurest dopinguaineid iseenesest ei leitud ja kohus ei mõistnud teda süüdi ka keelatud meditsiiniliste võtete kasutamises. Seega pole ta reaalselt võistluskeeldu kandnud, küll aga heitis Cofidis ta oma ridadest välja meeskonna siseste reeglite rikkumise eest. Kära oli palju ja kunagi Prantsusmaa üheks lootustandavamaks ratturiks hinnatud mehe sportlaskarjäär võib olla rikutud.

Di Grégorio tagasitulekuvõistluseks on Tour du Pays Roannais, kus mäletatavasti eilse etapi võitis Rene Mandri. Tänasel 3. etapil (119 km) liidrisärki kandnud Mandri jooksikute hulka ei mahtunud ja nii tuli särk loovutada Frédéric Talpin´ile. Mandri langes viiendaks, kaotust liidrile 25 sekundit. Di Grégorio on kokkuvõttes 9. kohal (+1.47), kusjuures täna oli ta väga lähedal etapi võitmisele. Teda suutis edestada vaid Thomas Girard.

2011. aastal Astana särki kandnud Di Grégorio on tegelikult veel suhteliselt noor võidusõitja (27aastane) ja kui ta suudab oma renomeed puhastada, siis ei saa tagasitulekut tippseltskonda päriselt välistada.