Olgu siinkohal lisatud, et viimati kuulus grupisõidu meistritiitel saarlasele 1994. aastal, kui rattasadulas tegi tegusid Andres Lauk.

Mis on Mihkel Räime edu saladus? Ta jääb korraks mõttesse ja vastab: "Ma pole kunagi varem nii palju trenni teinud kui tänavu. Aasta esimesel kolmel kuul tuli stabiilselt mahuks 90 tundi. See pani kõva aluse," on UCI Europe Touri reitingus 74. kohta hoidev mees enam kui kindel. "Muidugi on meeskond ka teatud sõitudel mind väga palju toetanud, näiteks Ungari velotuuril, mille kokkuvõttes võitsin. Aga tunnen ka enda arengus selget edasiminekut," lisab Räim, kes viibib pärast kerget haigust Itaalias Livignos kõrgmäestikulaagris.

Ehkki hooaja teise poole võistluskalender on meeskonnal hõredam, siis sihte jagub. Ühe eesmärgina soovib Räim taseme ära proovida ka oktoobris Dubais peetaval MM-grupisõidul. Veel ei ole teada, mitu kohta Eesti grupisõidurajale saab ja kes sinna sõitma lähevad. "Tunnen, et kestan sõitudel selgelt paremini, kui varasematel aastatel. Tahaks ära näha, kas sellest piisab ka kõige kõrgemal tasemel sõitmiseks. Maailmameistrivõistlused toimuvad tänavu siledal ja eeldatavalt tuulisel rajal, mis tähendab väga sarnaseid olusid Saaremaale. Ainult kuumust on Dohas rohkem," muigab Räim.

Cycling Academy Team on tänavu teeninud 11 UCI võitu, neist peaaegu pooled on toonud väleda jalaga eestlane. See peaks tähendama vaid üht - aastast lepingut omav Eesti meister tuleks võimalikult kiirelt läbirääkimiste laua taha saada. "Kui meeskond tõuseb järgmisele astmele ehk prokontinentaaltasemele, siis miks mitte samas jätkata. Tingimused on head, meeskonna sisekliima samuti. Siin oleks mul võimalus olla liidrirollis ja tulemust teha. Aga kindlasti vaatan ka ringi, hoian silmad lahti, mida mujal pakutakse. Mõned võidud on mul CV-s ette näidata."