Päeva kiireimat aega 1:23.40 näitas Itaalia meister Gerhard Kerschbaumer (Torpado Gabogas). Teisena jõudis finišisse austerlane Maximilian Foidl (+1.26) ja kolmandana Loo (+2.04).

Kohe starditõusul rüselusse sattunud ja kukkumise vältimiseks jala maha pannud Loo kaotas sellega avaringil küll aega ja kohti, ent tõusvas joones sõites jõudis ta siiski pjedestaalile. “Eesmärk oli muidugi võita, sest siinne rada sobib mulle hästi,” rääkis möödunud aastal Grazis võidutsenud Eesti meister. “Ei olnud täna kahjuks kõige parem tunne. Võitja tempo väsitas kõvasti, tema vastu ei olnud midagi teha. Ainult tehniline ebaõnn oleks tema kohta saanud muuta. Viimasel ringil ei jõudnud ma enam ka austerlase tempoga kaasa minna, aga kokkuvõttes jäin sõiduga pigem rahule."

Meesjuunioride arvestuses läks võit samuti Itaaliasse, kui Federico Ceolin finišeeris uhkes üksinduses ajaga 1:17.55. Kodupubliku rõõmuks jättis teise koha koju austerlane Mario Bair (+0.48) ja pjedestaali madalaimale astmele kerkis Eesti juunioride meister Markus Pajur (+2.20).

“Sõit oli väga, väga raske,” olid Pajuri esimesed muljed sõidujärgselt. “Eriti raske oli rada tõusude poolest, sest üks pisike viga võis palju aega maksma minna ja konkurendid olid samuti väga tugevad.” Joosep Mesi lõpetas võistluse 15. ja Rando Marten Evendi 26. kohaga.

U-23 vanuseklassis startinud Armin Pilv sai kirja 13. koha. Sõidu võit läks Sloveeniasse, kui Rok Naglic jõudis finišisse ajaga 1:30.34.